Wojtek Justyna TreeOh! op tournee naar Portugal

De in Nederland gevestigde multinationale groep, het Wojtek Justyna TreeOh!, geleid door de in Den Haag wonende Poolse gitarist Wojtek Justyna, gaat op tour naar Portugal. Na een uitgebreide tour door Nederland en Polen, gaat de TreeOh! hun tweede CD – ‘Get That Crispy’ daar promoten. Van eind februari tot en met begin maart 2019 zal de band zes concerten spelen in de meest bekende jazzclubs van het land en een workshop geven op de prestigieuze Universidade Lusíada in Lissabon. Het album werd uitgebracht in het najaar 2018 en heeft sindsdien al uitstekende recensies en titels van de Europese muziekpers gekregen en de harten van muziekliefhebbers veroverd met een dynamische mix van funk, jazz en wereldmuziek.

Het Wojtek Justyna TreeOh! vermengt de energie van jazz-funk en de kleuren en ritmes van wereldmuziek met verfrissende nieuwe klanken. Fuzzy melodielijnen worden moeiteloos gecombineerd met traditionele Afrikaanse instrumenten en alles verpulverende synthesizer-bassen. Met hun tweede album ‘Get That Crispy’ (2018) hebben de musici hun creatieve compositietalenten samengebracht om te komen tot één muzikaal geheel, boordevol dansbare grooves, intrigerende harmonieën en – messcherpe – melodieën die de luisteraar bij de kladden grijpen.

Met talloze Europese concerten, in clubs en gerenommeerde jazzfestivals als Delft Jazz Festival, State-X New Forms, het Bevrijdingsfestival (NL), Jazzmeile Thüringen, Jazzahead! (DE) en Letni Festiwal Jazzowy (PL), heeft het TreeOh! een reputatie opgebouwd als bruisende live act, geladen met dynamische solo’s, kleurrijke structuren en vlammende interacties tussen de muzikanten.

Wojtek Justyna TreeOh! Portugal tour 2019:

22.02 // LISBON Tokyo
23.02 // CASTRO VERDE 7 Arte Café
24.02 // OLHÃO Cantaloupe Café
28.02 // LISBON Universidade Lusíada (Masterclass)
28.02 // LISBON Fábrica Braço De Prata
01.03 // CASCAIS Cascais Jazz Club
02.03 // COIMBRA Salão Brazil