America’s Music voor slechts 1 euro in Omniversum tijdens Haagse jazzfestivals

Den Haag is van oudsher een muziekstad. Grote bekende bands zoals de Golden Earring en Anouk hebben hier hun talent ontdekt. Komend weekend barst Den Haag weer van de muziek. De Haagse festivals ‘Jazz in de Gracht’ en ‘Jazz op de Pier’ hebben prachtige artiesten geboekt. Om de muzikale stad te ondersteunen kunnen muziekliefhebbers dit weekend naar Omniversums grootbeeldfilm America’s Music voor slechts 1 euro. Chris Zegers is de verteller bij de grootbeeldfilm, waarin rapper en soulzanger Aloe Blacc een roadtrip maakt door de Verenigde Staten op zoek naar de roots van jazz, blues, country, soul en rock & roll.

Reserveren voor deze voorstellingen via de website van het Omniversum wordt aangeraden en op is op, vol is vol. Dit is alleen geldig voor de voorstelling op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 augustus om 19.00 en 21.00 uur.

Jazz in New Orleans, blues in Chicago. Hip Hop in New York… je kunt het allemaal meebeleven in America’s Music.