Eerste namen Red Light Jazz 2018 bekend gemaakt

Red Light Jazz AmsterdamOp 1, 2 en 3 juni 2018 wordt de vijfde editie georganiseerd van Red Light Jazz, het gezellige Amsterdamse jazzfestival in de oude binnenstad. Dit eerste jubileum wordt een feestje met nóg meer deelnemende locaties dan in 2017. De meeste concerten zijn weer gratis te bezoeken.

De festivalorganisatie maakt met dit persbericht de eerste namen bekend van artiesten die tijdens Red Light Jazz 2018 zullen optreden. Dat zijn Ellen ten Damme, Saskia Laroo, Hans Dulfer, Maaris, Gare du Nord, Omer Klein Trio, Greetje Kauffeld, Lucy Woodward, Spargo, Fra Fra Sound en de Amerikaanse trompettist Tom Browne, bekend van de nummer 1 hit Funkin’ For Jamaica.

Uiteraard gedenkt Red Light Jazz ook deze editie de 30 jaar geleden in Amsterdam overleden jazztrompettist Chet Baker, zowel met optredens als met een expositie.