Vernon Chatlein op 30 juni in Amersfoort

Vernon Chatlein is de Curaçaose multi-percussionist, met background in Afro-Cuban, Latin Music en Jazz. Zijn nieuwe album ‘Peace, Love & Music’ is kortgeleden gepubliceerd. Vernon is momenteel bezig met zijn album release tour en heeft 2 uitverkochte concerten gehad in Curaçao. Vervolgens heeft hij een aantal presentaties staan in Nederland; naast de Album-release Concert te Amsterdam op 28 April volgde een mooie optreden op 18 mei in Regentenkamer, Den Haag, hierna volgt een presentatie tijdens “Dias Latinos” in Amersfoort op 30 juni.

Met het project doet Vernon een reis door de verschillende culturen en muziek genres die hem hebben gevormd en volgt hij in de voetsporen van één van zijn grote inspirators, Randal Corsen, door de Curacaose ritmes, zoals de Tambú en Danza, te gebruiken in eigen composities. Tevens verwerkt hij ook zang en spoken word in de nummers als versterking van de verhaallijn.