PJPJ Jazz Festival op topniveau in Voorschoten op 20 mei 2017

Het 2e Piet Wezepoel Jazz Festival met jazz acts van (inter)nationale klasse, o.a. Toon Roos Kwartet vindt op 20 mei 2017 in het Cultureel Centrum Voorschoten plaats, aanvang 17.00 uur.

PJPJ is ontzettend trots met programmering voor het 2e Piet Wezepoel Jazz Festival. Jazz acts van internationale klasse met het ‘Toon Roos Kwartet’ met Toon Roos op tenor- en sopraansaxofoon, pianist Karel Boehlee, bassist Frans van Geest en drummer Joost van Schaik en het ‘Francesca Tandoi Trio’ met zangeres/pianiste Francesca Tandoi, featuring Frits Landesbergen (drums).

Verder optredens van jazzstudenten van de School voor Jong Talent Koninklijk Conservatorium, het Claudio Jr De Rosa Kwartet (saxofoon en piano), Francesco Zampini Trio (gitaar) en Ronja Burve met Tree of dawn (zang en piano). Jazz op topniveau voor en door jong en oud.