Ben L’Oncle Soul op 16 november te zien in Utrecht

De succesvolle Franse soulzanger Ben l’Oncle Soul komt op 16 november weer terug naar Nederland. Hij zal een exclusief concert geven in TivoliVredenburg in Utrecht. Dit is zijn eerste club show in ons land sinds zijn uitverkochte tour in 2011.

De charmante Ben l’Oncle Soul mengt sfeervolle retro-soul met Motown en doet daar een vleugje Frankrijk bij. In 2010 verwerft hij bekendheid met zijn vrolijke vertolking van ‘Seven Nation Army’ van The White Stripes, die flink wordt opgepikt door internationale radiostations.

In 2011 wordt Ben l’Oncle Soul uitgenodigd door het belangrijkste Europese showcase festival Eurosonic dat jaarlijks wordt georganiseerd in Groningen. Hier maakt de Fransman veel indruk. En niet voor niks zo blijkt, want in de periode die volgt verkoopt hij zijn concerten in Paradiso, Tivoli (Oudegracht), Doornroosje en Patronaat binnen no time uit.

Onlangs heeft Ben l’Oncle Soul zijn nieuwe album ‘Under My Skin’ uitgebracht, wat een tribute is aan Frank Sinatra.