Crow’s Feet naar DJS

Jazzpodium DJS presenteert morgen, vrijdag 7 april, de voornamelijk Dordtse formatie Crow’s Feet. Ontstaan vanuit de roemruchte Jug Band is dit gezelschap gepokte en gemazelde muzikanten altijd een graag geziene gast(heer) in het Jazzpodium. De muziek waaraan de band verknocht is, sluit goed aan bij de vrijdagavonden: het is een staalkaart van de Amerikaanse muziek uit de 20e eeuw tot heden met een sterke voorkeur voor blues en americana. Denk aan Ry Cooder, Little Feat, John Fogerty, JJ Cale en Bonnie Raitt en vele anderen.

De bezetting van Crow’s Feet behelst slide-, slag- en sologitaar, toetsen, bas, percussie en drums, aangevuld met meerstemmige zang. Oudgediende bandleden Maarten Walters, André Boer, Tiemen Hut, Dick de Bruijn en Arie Biesheuvel en newbie (ruim twee jaar intussen) Teus Zantman weten elk optreden weer een fijne sfeer te creëren.