Jazztip: Rogier Telderman Trio in Jazzpodium DJS

Rogier Telderman TrioOp zondagmiddag 5 februari speelt het Rogier Telderman Trio in Jazzpodium DJS. Pianist en componist Rogier Telderman geldt één van de belangrijkste gezichten van de nieuwe generatie Europese artiesten. In 2016 werd hij door de Nederlandse programmeurs verkozen tot meestbelovende jazzartiest van Nederland. “Rogier versmelt invloeden uit klassieke muziek, minimal music, rock en jazz tot energieke, stijlvolle en lyrische muziek. Hij weet publiek vanaf zijn eerste noten te grijpen en raakt door het geïnspireerd vertellen van muzikale verhalen.”

Het debuutalbum ‘Contours’ van het Rogier Telderman Trio met Guus Bakker (contrabas) en Tuur Moens (drums) werd verkozen tot een van de beste albums van 2015. Vandaag neemt Rogier contrabassist Alessandro Fongaro mee naar Dordrecht.