Raul Midón naar Nederland voor twee exclusieve shows

Raul Midón komt in mei met zijn trio naar Nederland. De blind geboren singer-songwriter brengt dit voorjaar zijn nieuwe album ‘Bad Ass & Blind’ uit, waarmee hij de hele wereld over tourt. Afgelopen jaar was Midón al te zien op Nederlandse bodem met uitverkochte solo shows in Amsterdam, Rotterdam en Den Bosch.

In 2005 brak Raul Midón door met zijn debuut album ‘State Of Mind’, een plaat waarop hij zijn bijzondere combinatie van jazz, soul, latin en flamenco voor het eerst aan het wereldwijde publiek liet horen. Acht albums en samenwerkingen met artiesten als Jason Mraz en Stevie Wonder volgden.

Dit voorjaar brengt de New Yorker zijn negende album ‘Bad Ass & Blind’ uit. Een album waarop hij zijn brede scala aan talenten tentoonstelt en nog maar eens laat horen waarom hij niet in een hokje te plaatsen valt. Bijgestaan door een bassist en drummer geeft Midón op ‘Bad Ass & Blind’ een nieuwe dimensie aan zijn kenmerkende stijl.

In het kader van zijn album release komt Raul Midón met zijn ‘Bad Ass & Blind tour’  in mei naar Nederland voor twee shows. Beginnend in het Amsterdamse Paradiso, waarna hij naar Rotterdam afreist voor een show in LantarenVenster.

Tour:
21 mei: LantarenVenster, Rotterdam
22 mei: Paradiso, Amsterdam

De voorverkoop is reeds gestart.