Win kaarten voor Oliver Alexander in Paradiso

Het leven van Rotterdammer Oliver Alexander had een hoog ‘ideale schoonzoon-gehalte’: na het gymnasium studeerde hij bedrijfskunde, waarna hij marketing manager bij een groot bedrijf werd. Hij besloot echter het roer om te gooien en zijn hart te volgen.

In april 2015 komt zijn debuut-EP ‘Transmission’ uit, geproduceerd door het team achter VanVelzen, Bløf en Miss Montreal. De single ‘I’m Gonna Love You More’ wordt regelmatig gedraaid op de landelijke stations en leverde hem de titel NPO Radio 6 Talent op. Met zijn 11-koppige band beleeft hij een bomvolle zomer met optredens op vele pop- en jazzfestivals. 26 Februari presenteert hij in Paradiso een nieuwe EP, waarop hij heeft gekozen voor een mix van knallende popsongs en intieme luisterliedjes.

Jij kan daar bij zijn, want JazzZine mag enkele kaarten weggeven. Like daarvoor JazzZine en deel dit bericht op je timeline. Uit de deelnemers trekken we enkele winnaars die namens ons samen met een vriend of vriendin naar Oliver Alexander in Paradiso mogen