Uniek optreden Michelle David in de Hoofddorpse Jopenkerk

Swingende gospel en kerken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom presenteert Podium Duycker in samenwerking met de Jopenkerk in Hoofddorp: Gospel Sessions. Een feestelijk, energiek concert met toptalent. Als de eerste noten gespeeld worden, voel je het al; stil zitten is geen optie! Deze editie mogen we powervrouw Michelle David op het podium van de Jopenkerk Hoofddorp verwelkomen. Op 2 maart blaast zij het dak van de Jopenkerk in Hoofddorp eraf.

Michelle David

Haar platen worden door de pers lovend ontvangen. Ze trad onder andere op in De Wereld Draait Door, op Paaspop en North Sea Jazz. Binnenkort staat zij ook op Lowlands en in september staat zij voor een uniek concert in de Jopenkerk in Hoofddorp. Michelle David speelt met haar band een prachtig repertoire op rockende wijze. Haar muziek laat je dansen en bevat altijd een link naar gospel.