Sabrina Starke keert terug naar haar roots

Sabrina Starke nsjc Eric van Nieuwland-4
Foto (c) Eric van Nieuwland, http://www.thedigitalphotoexperience.nl/

Singer-soulwriter Sabrina Starke zette haar eerste stappen in de muziek als backingvocaliste in de Reggaeband Equal. Ondanks haar Soulvolle solocarrière is de liefde voor dit genre echter nooit verdwenen. Reggae is altijd een inspiratiebron voor haar geweest. Dat horen we ook terug in haar laid back timing. “Iedere keer wanneer ik een reggaeshow bezocht wenste ik dat ik nog 1 keer deze prachtige muziek live kon performen.”

Meer dan muziek
Het hypnotiserende gevoel waarin je jezelf kan verliezen vind Sabrina heerlijk aan deze muziek. Songs over het leven, sociale issues en religie. Nummers van helden zoals Burning Spears, Alpha Blondy en Judy Mowatt wil ze nog een aantal keer live ten gehore brengen. En dat op haar eigen soulvolle manier. Bij Reggae ligt haar roots, maar Soul is haar sterkste wapen. Die twee brengt ze samen in de show “The Soul of Reggae”

Showcase
The Soul of Reggae zal dit festival seizoen te zien zijn op diverse podia. Om het publiek alvast een indruk van deze show te geven zal Sabrina deze voorstelling twee keer in de vorm van een TRY OUT tentoonstellen, waaronder op 9 februari in de NSJ Club, Amsterdam.