Big Band bij PJPJ naar Cultureel Centrum Voorschoten

Het jazzconcert met de Big Band Conservatorium Den Haag bij PJPJ vindt 29 januari om 15.00 uur plaats in Cultureel Centrum Voorschoten in Voorschoten. PJPJ is trots dat de Big Band van het Koninklijk Conservatorium ook dit seizoen weer komt optreden in Voorschoten. Een unieke kans voor jong en oud om het concert van de Big Band bij te wonen in de sfeervolle Grote Zaal van Cultureel Centrum in Voorschoten. De Big Band onder leiding van John Ruocco is bekend in binnen- en buitenland, onder andere van het North Sea Jazz Festival.

Solist op piano deze zondagmiddag is Juraj Stanik. Juraj trad op met vele top jazzmusici, zoals John Swana, Tim Armacost, Benjamin Herman, Ben van den Dungen, Jarmo Hoogendijk en Ton Roos. Momenteel speelt hij met Ack van Rooyen (solist bij 1e Piet Wezepoel Jazz Festival in 2016). Juraj is tevens als pianodocent verbonden aan het Koninklijk Conservatorium.