Nieuwe single Amsterdamse band Molino

MolinoVandaag released de band Molino haar nieuwe single en videoclip ‘Stupid Things’. De opvallende clip bij de nieuwe single ‘Stupid Things’ werd gemaakt door de band Molino in samenwerking met de Duitse filmmaker Lukas Eylandt en het Rotterdamse KOBE collectief.

De band Molino heeft een bezetting als een fanfare, maar is veel meer dan dat. De muziek van de in Nederland gevestigde internationale groep heeft invloeden uit jazz, elektronische muziek, avant-garde, britpop, folklore en gecomponeerde muziek. De band won al de Pitch competitie van het Grachtenfestival in Amsterdam, gaf een uitverkocht concert in het Amsterdamse Goethe Instituut, stond in de finale van The Records van de Keep an Eye foundation, speelde meerdere keren op de radio, speelde onder andere op Festivals als So What’s Next en het Oranjewoud Festival en is volgend jaar op CrossLinx festival te zien. De eerste cd ‘Tales from Elsewhere’ verscheen in 2015, en komend voorjaar worden verschillende nieuwe singles gelanceerd.