Jazztip: De Licks & Brains Big Band in De Observant

Vanavond, 21 december een feestelijke afsluiting van het muziekjaar bij Stadspodium De Observant. De Licks & Brains Big Band komt met hun speciale kerstshow. In Amerika tel je als artiest niet mee als je nog geen Kerstplaat hebt uitgebracht. In navolging van James Brown, Ray Charles, Ella Fitzgerald, Stevie Wonder en Beyoncé besloot Licks & Brains twee jaar geleden een eigen Kerstplaat te maken met Jazz, Funk en Soul versies van bekende Christmas songs. Het album stond zelfs even op nummer 1 in de i-Tunes Jazz top 100!

Ook dit jaar weer brengt de 20-koppige big band Licks & Brains een wervelende Funky Kerstshow met de fantastische Simone Roerade (Mrs. Hips) en het illustere rapcollectief Vlijmscherp. Zeer speciale gast dit jaar is Jared Grant, bekend van de Voice of Holland en een van de beste soulstemmen van Nederland. Er is geen betere manier om de dagen voor Kerst al in de feestsfeer te komen!