Frank Gratkowski’s Z-Country Paradise komt naar Wilhelmina-Eindhoven

Frank Gratkowski's Z-Country ParadiseRietblazer Frank Gratkowski is in Nederland vooral bekend als improvisator in groepen als Bentje Braam, BikBentBraam, All Ears en van zijn werk met Wolter Tobias Delius, Wilbert DeJoode en Michael Vatcher. Verder leidt hij nog een aantal eigen groepen maar speelt ook in de WDR Big band en het Tony Oxley Celebration Orchestra

Frank Gratkowski had al jaren het idee en de wens om een meer rock georiënteerde band te starten. N na een lang zoeken en experimenteren vond hij eindelijk zijn “dream team” voor wat hij in gedachten had. Z-Country Paradise is een vrolijk gek, spontaan, groovend en rockend gezelschap dat op basis van gedichten van Arthur Rimbaud, Charles Simic and Gabriele Günther je meeneemt op een onvoorspelbare, diepe en muzikale reis.

Z-Country Paradise staat op maandag 12 december op het podium van Café Wilhelmina in Eindhoven.