Dans Dans naar TAC Eindhoven

Dans DansDans Dans herbergt de talenten van drie absolute topmuzikanten: Bert Dockx op gitaar (ook zanger en bezieler van Flying Horseman) Fred Lyenn op bas (beter bekend als Lyenn, songsmid en gitarist) En Steven Cassiers op drums (o.a. ook bij Dez Mona). Van garagejazz, psychedelische blues en extatische noir soundtracks tot spacey rock-‘n-roll: de labels die Dans Dans opgekleefd krijgt zeggen alles over hun eclectische aanpak.

Met een gezamenlijke liefde voor improvisatie, groove en drones slaagt supportact Tape Cuts Tape er sinds 2010 in een interessant muzikaal spanningsveld te creëren. Rudy Trouvé, Lynn Cassiers en Eric Thielemans zorgen voor een avontuurlijke sfeerschepping die beelden oproept van oude VHS, Betamax en polaroids. Een meer dan ideaal voorprogramma!

Dans Dans staat samen met Tape Cuts Tape op vrijdag 9 december in TAC, Vonderweg 1, Eindhoven.