Mrs. Hips in de BIRDsession van 7 december

Mrs. HipsWat is een jazzclub zonder zijn eigen sessie? Zonder een muzikale speeltuin waar je wereldberoemde muzikanten, lokaal talent en alles daartussenin aantreft, zowel op als voor het podium? Precies. Enter BIRDsessions, BIRDs wekelijkse jazz-hangout.

Op woendag 7 december staat Mrs Hips in de BIRDsession. In de jaren negentig maakte zangeres Simone Roerade een wereldtour met Candy Dulfer, scoorde ze met haar band Hips een nummer-één-hit in Spanje en zong ze met veel bekende artiesten in binnen én buitenland. In de kleine bezetting waar ze nu mee speelt is er meer ruimte voor Simone’s powerstem, maar ook voor een jazzy Fender Rhodes en een diep groovende ritmesectie. Maak je op voor soulvolle blues en groovende funk! Line-up: Simone Roerade (vocals), Berthil Busstra (Fender Rhodes en keys), Bart Wijtman (bas en backing vocals) en Sjoerd van Bommel (drums en backing vocals).