Voorjaarshows ‘Power Jazz’ duo COUR/COUR-BOIS/BOIS

COUR/COUR-BOIS/BOISTussen 15 april en 28 mei 2017 toert het ‘Power Jazz’ duo COUR/COUR-BOIS/BOIS (Pierre & Barend Courbois)
door Nederland, België en Duitsland. Pierre-en-Barend-Courbois-1024×768.jpgVader en zoon Courbois zijn aan elkaar gewaagd en hebben een haast koninklijke staat van dienst in de muziekwereld. Drummer Pierre Courbois werkte met Association PC, Jean-Luc Ponty, John Coltrane, John Mc Laughlin, Charles Minges, Don Cherry, Slide Hampton, Stan Getz en vele anderen

Zijn zoon, bassist Barend Courbois verleende zijn diensten aan onder meer Blind Guardian, Zakk Wylde, Vengeance, Walter Trout, Eric Gales, Adrian VandenBerg, Bert Heerink, Whistler-Courbois-Whistler en Jasper van ’t Hof’s Pili Pili.

Het concert zal bestaan uit een eerste half uur solo bas composities van Barend Courbois, gevolgd door een half uur solo drum composities van vader Pierre Courbois. Daarna zullen ze gezamenlijk na de pauze nog een uurtje als duo “de tent afbreken”, aldus de woorden van het tweetal.

COUR/COUR-BOIS/BOIS staat voor energieke dynamische Power Jazz van twee mannen die gelouterd en gelauwerd de jazz een warm hart toedragen.

Tourdata COUR/COUR-BOIS/BOIS:
15.04 Theater ‘T Nut Warnsveld.
06.05 De Pul Uden
07.05 De Boerderij Zoetermeer
21.05 Willemeen Arnhem