Sin Pausa naar Jazzpodium DJS

sin pausaJazzpodium DJS vult zich zaterdag 3 december met Buena Vista-sferen als het gezelschap Sin Pausa daar weer een inspirerend optreden geeft. Sin Pausa brengt traditionele en moderne Cubaanse muziek met accenten van afro-Cubaanse latin jazz. De charismatische Sonia Pérez zet samen met Maaike van Zetten de toon in pittige zangpartijen. De vaste kern van volleerde bandleden, soms aangevuld met verrassende gastmuzikanten, geeft het optreden vleugels.

Naast bekende nummers uit de Cubaanse muziekhistorie speelt Sin Pausa ook eigen composities van Sonia Pérez en toetsenist Ilvio Pieterz. Eerder dit jaar sleepte de band een prijs in de wacht op het jaarlijkse Jazzconcours op Zoetermeerjazz.
De vaste bezetting van Sin Pausa bestaat uit: Rómulo Rodriguez (Cuba): conga’s/batá, Pjotr Jurtschenko (Oekraïne): tenorsax/fluit, Randy Winterdal (Curaçao): bas, Ilvio Pietersz (Curaçao): piano/arrangementen, Sonia Pérez Hernandez (Cuba): zang, Heiko Ebner (Nederland): trompet, Reggy Wijnschenk (Nederland): klein percussie en Otto de Graaf (Nederland): klein percussie.

Sin Pausa staat op zaterdag 3 december 2016 in Jazzpodium DJS in Dordrecht.