JazzLab Session in DJS

djsTijdens deze editie van de succesvolle Jazzlab Sessions op zaterdag 26 november in Jazzpodium DJS in Dordrecht staat wederom de favoriete muziek van de musici zelf centraal. Bekende en minder bekende jazzmusici uit de regio spelen op geheel eigen wijze een diversiteit aan swingende muziek. Het kan gaan om zelfgeschreven muziek of bestaand werk op een eigenwijze manier uitgevoerd. Dansbare muziek met veel ruimte voor improvisatie is het motto.

Tijdens de JazzLab sessie komen er vele musici samen om muziek te maken. Meestal gebruiken ze een thema voor de avond als uitgangspunt om te improviseren. De regionale sessiemusici die deze avond zullen spelen, komen ‘s middags bij elkaar om de arrangementen te bekijken, om vervolgens een paar uur later het podium te beklimmen en het publiek te trakteren op een mooie uitvoering. In diverse bezettingen zullen de musici een fijne selectie ten gehore brengen. Al met al belooft het weer een gevarieerde avond te worden.