Son Bon Bon laat Observant weer dansen

Foto: Lindsey Klaarhamer
Foto: Lindsey Klaarhamer

Vorige maand speelden Son Bon Bon en zanger Daniel Patriasz bij Stadspodium de Observant in Amersfoort. Wegens het overweldigende enthousiasme waarmee deze band werd onthaald treden zij ook woensdag 9 november weer op.

Daniel Patriasz is Amsterdams top salsazanger en percussionist par excellence. Hij combineert Salsa Dura en Música Cubana als geen ander. Son Bon Bon vertegenwoordigt de crème de la crème van de Nederlandse salsa wereld. Deze band , spetterende vertolkers van Cubaanse muziek, speelt de authentieke Afro-Cubaanse ritmes als Son Montuno, Cha-Cha-Cha, Mambo, Ritmo-Afro en Bolero met de energie van nu. De essentiële ingrediënten van de vers gearrangeerde vintage composities: levendige percussie, stampende gesyncopeerde baslijnen en ongeremde improvisatie.

Son Bon Bon bestaat uit Daniel Patriasz (zang & bongo’s), pianiste Barbara Rana, bassist Mick Pauwe en percussionist Nils Fischer. Deze vier muzikanten “go way back” en zij weten elkaar en het publiek elke keer weer te inspireren en uit te dagen, waardoor er altijd wat nieuws gebeurt!