Myles Sanko album Just Being Me vandaag uit

Myles Sanko Het nieuwe album van soulzanger Myles Sanko is vanaf vandaag uit. ‘Just Being Me’ is de opvolger van zijn door de critici geroemde album ‘Forever Dreaming’. Komende maand tourt hij met zijn band door heel Nederland. “‘Just Being Me’ is het vertrekpunt van een nieuwe reis. Het gaat over mijzelf als mens, en het delen van emoties met elkaar”, aldus de zanger over zijn nieuwste project.

Onlangs kwam de gelijknamige single uit, die door diverse radiostations is opgenomen in de playlists. Vanaf volgende maand tourt Myles door Nederland voor maar liefst elf shows. De shows zijn onderdeel van zijn Europese tour, waarbij hij naast Nederland ook speelt in onder andere Frankrijk en Duitsland.

Tour data Myles Sanko

11 november Patronaat, Haarlem
12 november Poppodium Grenswerk, Venlo
13 november Mezz, Breda
16 november Luxor Live, Arnhem
17 november Hedon, Zwolle
18 november Paard van Troje, Den Haag
30 november Paradiso Noord, Amsterdam
01 december BIRD, Rotterdam
02 december Podium de Vorstin, Hilversum
28 december Stranger than Paranoia Festival, Paradox, Tilburg
29 december Stranger than Paranoia Festival, Paradox, Tilburg