Club Dauphine in Amsterdam opent met maandelijkse Jazzy Sunday

CLUB DAUPHINEFunky en met meer soul dan ooit tevoren. Club Dauphine in Amsterdam is terug en hoe! Vrijdag 23 september a.s. staan onder meer sterren als Candy Dulfer, Do, Sherry Dyanne en Samuel van B-Brave op het podium. Daarnaast worden er zoals altijd weer talloze verrassingsoptredens verwacht.

Nieuw dit seizoen is bovendien de maandelijkse Jazzy Sunday. Deze swingende middag onder leiding van Candy Dulfer en haar vader Hans start op zondag 2 oktober.

Hoewel de optredens van Dulfer, Do en Dyanne al zijn bevestigd, is het altijd weer een verrassing wat de avond brengt. De vrijdagavond staat erom bekend dat de gasten zomaar spontaan muzikaal gezelschap van andere artiesten kunnen verwachten. Na de wat rustige eerste twee sets mondt deze avond altijd uit in een energiek dansfestijn. Fun en soul staan centraal, met uitstapjes naar hiphop, rock, R&B en dancehall.

‘’De unieke combinatie van een vaste huisband met inmenging van gevestigd – en jong muzikaal talent, is een absolute hit. De spontane interactie van artiesten geeft elke avond weer iets totaal nieuws’’ zeg Martijn Roos, presentator en producer van Friday Night Club Dauphine.

Wegens groot succes van de Friday Night, breidt Club Dauphine dit seizoen uit met een extra avond. Vanaf zondag 2 oktober zullen Candy – en Hans Dulfer de opening van het, door hen zelf geprogrammeerde en maandelijks terugkerende, Jazzy Sundays op zich nemen.