Win Steffen Morrison’s ‘Just Another Man’

Steffen MorrisonSteffen Morrison is een soulzanger pur sang. Met zijn veelkleurige, soms rauwe stemgebruik heeft hij het oude soul-geluid weer tot leven gewekt met een opwindende eigen draai. Na enkele jaren in Los Angeles is Steffen neergestreken in hartje Amsterdam. Hij groeide op in Suriname met de moves & grooves van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye maar ook met de harmonieuze klanken van The Crystals, de rock van The Rolling Stones en de teksten van Lou Reed. Een bonte mix van invloeden kortom.

Na zijn veelbesproken presentatie tijdens The Voice of Holland in 2013 groeide Morrison uit tot een zeer overtuigende live performer. Met eigen band verzorgde hij meerdere supports voor o.a. Joss Stone, Maceo Parker en Raphael Saadiq. Voor zijn nieuwe EP ‘Just Another Man’ zocht en vond hij support van de succesvolle componist en songschrijver Tjeerd Oosterhuis. Die EP kan jij nu winnen, want JazzZine mag niet drie, niet vier, maar vijf exemplaren weggeven van de nieuwe van Steffen! Win één van die EP’s door https://www.facebook.com/jazzzine/ te liken en dit bericht  (Openbaar, want anders kunnen we het niet controleren) te delen op je eigen Facebook-pagina!

Het nummer ‘Do It All Again’, dat eerder dit jaar als single is uitgebracht, is geschreven en opgenomen in The Farm, de studio van Genesis in het Britse Surrey. Morrison neemt daar regelmatig op met de songwriters / producers van The Firm: Harry Rutherford (zoon van Genesis oprichter Mike Rutherford) en Luke Juby (Emilie Sandé, Paul McCartney, Leona Lewis).