Incognito’s Tony Momrelle naar de North Sea Jazz Club

tony momrelleHij is terug! De leadzanger van Incognito verkocht begin dit jaar de club uit met zijn solo album Keep Pushing en komt deze winter nog een keer de harten van soulfans opwarmen als hij een dinerconcert geeft in de club. Tony Momrelle heeft jarenlange ervaring als achtergrondzanger van o.a. Whitney Houston, Chaka Khan, Elton John, Robert Palmer, Sade en vele anderen. De Brit wordt geprezen om zijn zwoele stemgeluid en vergeleken met soullegendes Stevie Wonder en Donny Hathaway.Frontman Jean-Paul ‘Bluey’ Maunick van Incognito herkende zijn talent en benoemde hem tot leadzanger van de populaire acid-jazz band. En ook met soul/house formatie Reel People heeft Momrelle als leadzanger op menig podium gestaan.

Op 17 december staat Tony Momrelle in de North Sea Jazz Club in Amsterdam