VinnieVibes in DJS

vinnieOp zaterdag 17 september speelt in Jazzpodium DJS de jazzformatie VinnieVibes onder leiding van vibrafonist Vincent Houdijk. VinnieVibes staat bekend om hun intense, dynamische en meeslepende muziek. Vanwege de brede achtergrond van componist en bandleider Vincent Houdijk worden stijlen zoals klassiek, minimal, jazz, wereldmuziek en pop veelal gecombineerd. In 2012 bereikte VinnieVibes de finales van de Dutch Jazz Competition en het jaar daarop stond in het teken van hun debuutalbum ’15’.

Dit jaar zijn Rogier Telderman en Vincent Houdijk de Young VIPs, beiden verkozen tot meest veelbelovende jazztalenten van Nederland. Vanaf april 2016 touren zij door het hele land met hun bands Rogier Telderman Trio en VinnieVibes. Voor VinnieVibes is deze tour tevens een Album Release Tour van hun nieuwe live album Vortex.

Onze Dutch Jazz-avonden brengen iedere derde zaterdag van de maand een liveband en een dj naar Dordrecht. Samen zorgen ze voor een spannende, energieke en uitdagende jazzavond.