Susanne Alt komt met dance remixes

Susanne AltNa de succesvolle release van ‚ÄėSaxify‚Äô, dat eerder dit jaar werd uitgebracht op luxe 180-grams vinyl en in beperkte oplage op CD, komt saxofoniste Susanne Alt nu met een reeks van 18 dance remixes van de albumtracks. Het is het resultaat van een samenwerking met (inter-)nationaal gerenommeerde dj/producers, zoals Opolopo, DJ Spinna en Inkswel. De remixes vormen de basis voor de live performance ‚ÄúSaxify Operations‚ÄĚ, waarmee Alt dit najaar op het podium staat.

Op de remixes zijn veel van de ruim dertig gastmuzikanten van ‚ÄėSaxify‚Äô te horen: muzikanten die eerder werkten met onder meer James Brown, George Clinton, Earth, Wind & Fire, Tower Of Power en The S.O.S. Band. Op 1 september verscheen de allereerste remix, ‚ÄėElixir‚Äô (Opolopo Remix), met vocalen van SaraLee en E1 Ten. Vervolgens wordt elke twee weken een van andere remixes uitgebracht, op Susanne‚Äôs eigen label Venus Tunes.

REMIXERS:
Opolopo (Zweden), DJ Spinna (VS), Junie Morrison (VS), Inkswel (Australi√ę), SoulParlor (Duitsland), en uit Nederland: DJ Maestro, Zo√ę Xenia, The Groove Supplier, Estroe, Grooveshifters, Ignacio &DJ Damza, Jazzy D, RocknRolla Soundsystem en Stell√•r.
Mixed media kunstenaar Teis Albers heeft voor iedere remix het artwork gemaakt.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *