Benny… At Home derde uitgave Dox Classics

unnamedDox Records en Music On Vinyl brengen 16 september de derde Dox Classics release uit. Voor de allereerste keer is Benny Sings’ ‘Benny… At Home’ beschikbaar op vinyl. Benny over zijn Dox Classics release: ‘’Brings back memories. Het wordt een special edition, met een paar mooie kleine en grote veranderingen in het artwork. Het uiteindelijke vinyl wordt super tof. Hopelijk valt het in de smaak!’’

De ‘classics’ zijn opnames die Dox Records hebben gevormd en die staan voor het geluid van het label. Ze verschijnen in gelimiteerde en genummerde oplage, elk op 180 grams vinyl met vele extra’s als bonustracks en downloadcodes. Na ‘Subway Silence’ en ‘Campert’ is ‘Benny… At Home’ de derde uitgave in de Dox Classics serie.

Benny Sings’ – Benny… At Home Tracklist:

A1. Coconut
A2. For Your Love
A3. Let Me In
A4. Feather
A5. We’ll Make Lovesongs
A6. Blackberry Street

B1. Over My Head
B2. Overnight
B3. All I’m Good For
B4. I Can’t Help Myself
Bonustracks
B5. Softly
B6. Miss You More Than I Thought