Randy Brecker naar de North Sea Jazz Club

Randy Brecker
Niemand minder dan vijfvoudig Grammy-winnaar Randy Brecker komt naar de North Sea Jazz Club. Dat doet hij samen met het Braziliaanse jazzkwartet Balaio, onder leiding van percussionist Marco Bosco. Samen wonnen ze met Randy in Brasil de Grammy voor Best Contemporary Jazz Album. Dit jaar spelen ze het voor het eerst live tijdens hun wereldtour in Brazilië, Azië, en… Amsterdam!

Trompettist Randy Brecker behoeft nauwelijks een introductie. Met zijn broer Michael Brecker was hij decennialang toonaangevend op het gebied van jazz en fusion als The Brecker Brothers. De veelzijdigheid van Randy Brecker wordt geïllustreerd door de uiteenlopende artiesten waarmee hij samenspeelde: van Bruce Springsteen tot Parliament Funkadelic, van Frank Zappa tot Frank Sinatra. Noem een wereldnaam en Randy heeft er waarschijnlijk mee gespeeld.Het concert in de club is de enige kans om Randy Brecker samen met Balaio te zien in Nederland!