Sabrina Starke doet kerkentour ‘Imagine’

Sabrina StarkeIn de nieuwe voorstelling van Sabrina Starke, ‘Imagine’ zal de zangeres in een intieme bandbezetting nummers ten gehore brengen die hebben gezorgd voor positieve verandering in onze wereld. Nummers waar de liefde, compassie en hoop de inspiratie waren, maar die ook politiek en sociaal kritisch waren. Daarmee gaat ze een muzikaal gesprek aan over de wereld waar we in leven, in de hoop het publiek tot nadenken te zetten en te inspireren.

Starke werd in Suriname geboren, maar kwam toen ze amper een half jaar oud was naar Nederland. Ze begon haar carrière als zangeres in een reggaeband, tot ze in 2005 voor een solocarrière koos. In 2006 werd ze tweede bij de Grote Prijs van Nederland, waarna haar carrière pas echt van de grond kwam.

‘Imagine’ zal in een bijzondere setting in 6 prachtige kerken door het land in december 2016 als try-out te zien zijn.

1 Dec Jopenkerk | Hoofddorp, NL
2 Dec Nieuwe Kerk | Den Haag, NL
7 Dec Bernardinuskapel | Heerlen, NL
8 Dec Grote Kerk | Emmen, NL
16 Dec Doopsgezinde Kerk | Middelburg, NL
29 Dec De Duif | Amsterdam, NL

Vanaf november 2017 is ‘Imagine’ te zien in de Nederlandse theaters