Myles Sanko in november terug naar Nederland nar nieuw album

Myles SankoDe ster van de Britse soulzanger en songwriter Myles Sanko is rijzende. Hij was support-act tijdens Gregory Porter’s Europese tour en ontvangt lovende kritieken van de internationale media. Dit najaar staat er een nieuw album en een tour door Europa op de planning.

Zijn goede looks, charismatische shows, catchy songs en fijne soulstem worden door een breed publiek omarmt. Al vóór de release van zijn debuut EP ‘Born in Black & White’ wist Myles vele harten te veroveren.

Zijn bejubelde plaat ‘Forever Dreaming’ wordt nu opgevolgd met de Europese ‘Just Being Me Tour’ en met een nieuw album. Grootheden als Bill Withers, James Brown, Otis Redding en Al Green dienden als inspiratie voor de groovy soulsongs en uptempo dansnummers.

Tourdata
11 november Patronaat, Haarlem
12 november Poppodium Grenswerk, Venlo
13 november Mezz, Breda
16 november Luxor Live, Arnhem
17 november Hedon, Zwolle
18 november Paard van Troje, Den Haag
30 november Tolhuistuin, Amsterdam
01 december Bird, Rotterdam
02 december De Vorstin, Hilversum