JazzLab Session: Pop goes Jazz

10056405-a07c-40fb-af96-35274dd2789bTijdens de editie van de succesvolle JazzLab Sessions op zaterdag 28 mei in Jazzpodium DJS in Dordrecht staan weer eens de composities uit de popmuziek centraal. Een aantal bekende en onbekende jazzmusici uit de regio spelen op geheel eigen wijze bestaande composities van grote popcomponisten. Allerlei stijlen komen aan bod, maar wel duidelijk in een jazzy jasje gestopt. Van The Beatles tot Maroon 5; alles is mogelijk.

Tijdens de JazzLab sessie komen er vele musici samen om muziek te maken. Meestal gebruiken ze een thema voor de avond als uitgangspunt om te improviseren.

De regionale sessiemusici die deze avond zullen spelen, komen ‘s middags bij elkaar om de arrangementen te bekijken, om vervolgens een paar uur later het podium te beklimmen en het publiek te trakteren op een mooie uitvoering.

In diverse bezettingen zullen de musici een fijne selectie ten gehore brengen. Al met al belooft het weer een gevarieerde avond te worden.