The Jazzinvaders albumpresentatie in Dordrecht

Op zaterdag 14 mei presenteren The Jazzinvaders hun album Find the Love in Jazzpodium DJS in Dordrecht. Op dit vijfde volwaardige album van deze deels Dordtse band is nog sterker dan voorheen hun voorliefde voor disco-funk te horen. Find the Love is sterk beinvloed door de muziek uit de jaren ’70 van onder anderen Roy Ayers, Eddie Henderson, Earth Wind & Fire en George Duke.

Jazzinvaders Group Picture
De leden van The Jazzinvaders leden behoren tot de top van de vaderlande jazzscene. Hoewel vaak bekroond vanwege hun solistische activiteiten, leveren zij met The Jazzinvaders hun sterkste werk tot nu toe. Hart van de groep, in vele opzichten, is drummer/producer Phil Martin met zijn uitstekende groove, feel en herkenbare sound. Op het nieuwe eigen album van The Jazzinvaders zijn ook gastbijdragen te horen van bassist Michel van Schie en zangeres Lilian Vieira (Zuco 103). Dit jaar viert de band het 10-jarig bestaan en zijn ze meer dan ooit klaar voor een nieuw avontuur!

Jazz & Beyond brengt iedere tweede zaterdag van de maand een liveband plus een dj die jazz en aanverwante stijlen als funk, soul, afrobeat, latin en pop mixt. De muziek is voor jong en oud.