Win kaarten voor SummerJazz in Leiden

7107bb1a-ccbe-4efd-ab6a-9cec7d515e56

SummerJazz Festival is een festival dat voelt als één grote huiskamer waar alles kan en mag. Jazzmuziek is de rode draad door het veelzijdige programma vol muziek en cultuur. Nadat SummerJazz Festival in 2011 het licht zag als gratis festival, heeft het een snelle ontwikkeling doorgemaakt. SummerJazz Festival is uitgegroeid tot een toonaangevend evenement in Nederland. Het is een festival waar je je kan laten verrassen door (inter)nationale artiesten, jonge talenten, Kunstenaars, theatervoorstellingen, dansworkshops, dichtkunsten en swingende dj’s. Waar je kan genieten van al het lekkers en op ontdekkingstocht kan gaan langs de kraampjes van diverse musea.

Op 21 mei is het weer zover en staan artiesten als Roy Ayers Ubiquity, Sabrina Starke, Cory Henry, Nik West, Splendid Iris Penning, Tourist LeMC, Jules Deelder, Zitakula, Banda Magda en vele anderen op het festivalterrein in De Leidse Hout in Leiden. Kaarten kosten € 18,50 en zijn te koop via http://summerjazz.nl/

JazzZine mag echter enkele kaarten weggeven aan de lezers van JazzZine. Like daarvoor https://www.facebook.com/jazzzine/ en vermeldt in de reacties wie je mee zou willen nemen.