The Hague International Jazz Days brengt live jazz Den Haag

The Hague International Jazz days
Als je van jazz houdt ga je op zondag 24 april 2016 naar de Bijenkorf in Den Haag. Waarom? The Hague International Jazz Days, het nieuwe festival dat aansluit bij de wereldwijde viering van International Jazz Day (UNESCO) en plaats vindt op 30 april en 1 mei, strijkt neer tussen het winkelend publiek. Mini optredens van Rachel Gould en Izaline Calister maken je vast warm voor het festival.
Optredens van Rachel Gould en Izaline Calister
Op zondag 24 april worden op de parterre van de Bijenkorf Den Haag mini jazz optredens gegeven. Het programma is als volgt:
12.45-13.00 – Rachel Gould
13.30-14.00 – Izaline Calister
14.45-15.00 – Rachel Gould
Jazz is hét muzikale genre dat verschillende culturen bij elkaar brengt en de dialoog bevordert. The Hague International Jazz Days viert dit tijdens de eerste editie in Den Haag met een internationaal estafette-programma op 30 april en een optreden van de jazzschool op 1 mei. De Syrian Big Band Codars Reunion trapt af op zaterdag 30 april in Korzo. Hoofdact is de Braziliaanse jazz, funk en soul virtuoos Ed Motta in de Nieuwe Kerk. Hij presenteert zijn nieuwe album “Perpetual Gateways”. Edison winnares Izaline Calister sluit de dag af in het Paard van Troje met haar cd-presentatie van “Rayo di Lus”.