Jef Neve naar Paradox

Jef Neve
Foto (c) Stephan Vanfleteren

Vlaanderen en Nederland hebben elkaar zoveel moois te bieden. Daarom is ook 2016 het jaar van de Beste Buren, een serie concerten waarin we Vlaams-Nederlandse creativiteit en culturele samenwerking vieren.

Pianist Jef Neve was al eens in Paradox met zijn trio en zijn ambitieuze project ‘Sons Of The New World’. En hij maakte een duo-album met gevierd zanger Jose James, maar afgelopen jaar verscheen zijn eerste soloalbum, getiteld “One”.

Op dit ambitieuze album, dat is opgenomen in de beroemde Abbey Road studio’s in Londen, toont Neve zijn kracht en muzikale karakter als geen ander. De talentvolle pianist is een van de meest veelzijdige en beste jazzmuzikanten in Europa. Deze Vlaamse virtuoos op de piano is in zijn eigen land al een waar fenomeen en zijn faam spreidt zich gestaag verder uit over de rest van de wereld en zo ook in Nederland.

Het concert van Neve in Paradox is zijn laatste optreden met het album “One” in Nederland. De ultieme kans om deze fascinerende kant van Jef Neve te ervaren!

Jef Neve is te horen op vrijdag 22 april in Paradox Tilburg.