CaboCubaJazz meets Poliana Vieira in Amersfoort

Poliana Vieira
Foto (c) Michel Wongsomenawi

Woensdag 20 april swingt Stadspodium de Observant in Amersfoort. CaboCubaJazz’ magische mix van opwindende Cubaanse rumba, salsa en latin jazz met de melancholie van de Kaapverdische eilanden (West-Afrika) wordt op deze avond verrijkt door zangeres Poliana Vieira. Spannend! De aanvang is 20:30 uur en de entree gratis

Zij verbindt op een gloedvolle manier haar Kaapverdische en Portugese roots met soul, pop & wereldmuziek. Poliana was Rotterdams officiële muzikale ambassadeur 2013 en zij heeft al een behoorlijke staat van dienst. Zo was zij onlangs bij De Wereld Draait Door, sleepte een aantal belangrijke prijzen binnen en haar debuutalbum MOODS werd internationaal fantastisch ontvangen. Deze avond wordt zoals altijd een groot feest. 100% CaboCubaJazz meets 100% Poliana!

CaboCubaJazz bestaat uit percussionist Nils Fischer, Carlos Matos op piano, bassist Yerman Aponte en Armando Vidal op drums.