Meer Jazz festival samen met 20 jaar IBBC

Corendon_MeerJazzFestival_Logo_NIEUWDonderdag 2 juni tot en met zondag 5 juni staat Hoofddorp weer helemaal in het teken van het Meer Jazz festival. 4 dagen live muziek op 10 podia, 90 bands 130 sets. Met op zaterdag de eerste Nationale Big Band dag met het 20 jarig bestaan van de International Big Band Competition. Twintig Big Bands uit heel Europa komen naar Hoofddorp om te strijden om de titel in twee verschillende klassen. Kom langs om van deze muziek te genieten, alle informatie te vinden over Big Band muziek, mee te doen aan een jamsessie en natuurlijk alle andere Big Band liefhebbers te ontmoeten.

Ook staan er enkele topconcerten in de grote zaal van De Meerse geprogrammeerd: Laura Fygi, Sabrina Starke en Sven Hammond. Ook op het Kornuit stage is veel te beleven; Thom Hoorweg, Brownie Dutch,Urban Soul Band. En dit is nog maar een kleine greep uit het enorme programma.