VanBinsbergenPlaystation in DJS

Op zaterdag 19 maart speelt jazzgitariste Corrie van Binsbergen met haar topformatie Playstation in Jazzpodium DJS. Met VanBinsbergenPlaystation heeft Corrie de draad van haar eerdere instrumentale bands zoals Corrie en de Brokken en Vanbinsbergen (kwartet met Anton Goudsmit) weer opgepakt. De tijd was er, na ruim vijftien jaar voornamelijk literaire concerten, filmmuziek en megaprojecten, rijp voor!

Van Binsbergen heeft met deze topmuzikanten een heerlijk energieke superband samengesteld, die zijn bestaansrecht op een eenmalig optreden tijdens het BrokkenBal maart 2014 direct bewees. Na een jaar besloten ze als band door te gaan en in mei 2015 hadden ze hun première onder deze naam op Jazz in Duketown. Die eerste twee concerten werden opgenomen en daarvan verscheen onlangs bij Challenge de CD ‘Live’.

Bezetting: Mete Erker – tenorsax/basklarinet, Miguel Boelens – altsax/sopraansax, Morris Kliphuis – hoorn/trompet, Joost Buis – trombone/lapsteel, Albert van Veenendaal – prepared piano, Corrie van Binsbergen – gitaar, Dion Nijland – bas, Yonga Sun – drums.
VANBINSBERGEN PLAYSTATION