Gare du Nord viert 15e verjaardag met nieuw album in Concertzaal Tilburg

Gare Du Nord

Ter ere van het vijftienjarig bestaan zal Gare du Nord met het nieuwe album Stronger! tijdens de 15th Anniversary Theatertour op zaterdag 26 maart ook Concertzaal Tilburg aandoen. Aansluitend aan de show is er een speciale meet & greet met Dorona Alberti en haar mannen waarbij de cd en lp Stronger! in een speciale gesigneerde editie te verkrijgen is.

Tijdens de theatertour wordt het nieuwe album – welke onlangs de top tien van de Album Top 100 bereikte – voor het eerst integraal gespeeld, inclusief de songs van de vijfentwintig minuten durende suite La Dolce Vita. De songteksten verhalen over Guus van Hove, oud directeur van Poppodium 013, die met zijn vriendin in 2011 omkwam tijdens een reis in Amerika. Maar er wordt ook iets gevierd dus alle bekende hits van de band zijn te horen en naast fantastisch licht en geluid (powered by Bowers & Wilkins) zijn er voor het eerst fascinerende beelden te zien van onder meer Lavinia Meijer, Keith Haring en van de onlangs overleden David Bowie. Vanwege het jubileum zal Pablo’s Blues sinds tien jaar weer live gespeeld worden, ditmaal voor het eerst met de originele filmbeelden erbij.

Gare du Nord staat op zaterdag 26 maart om 20:30 uur in Concertzaal Tilburg.