The Soul Snatchers presenteren nieuw album in thuishaven DJS

Foto (c) Ton van der Kolk
Foto (c) Ton van der Kolk

Op zaterdag 12 maart presenteren The Soul Snatchers hun derde kersverse album ‘Where Y’At?’, dat vorige week wereldwijd verscheen, in Jazzpodium DJS. Op het derde volwaardige album van deze deels Dordtse band is nog sterker dan voorheen hun voorliefde te horen voor New Orleans. Die liefde laaide nog eens extra op toen bandleden in 2014 de muzikale bakermat uitgebreid bezochten. Zoals New Orleans een smeltkroes is van culturen, zo mixen The Soul Snatchers wat zij lekker vinden. Een stevige portie soul en funk, afgemaakt met een flinke scheut vette New Orleans-dressing. Dat wordt weer smullen geblazen!

The Soul Snatchers brengen pure soul voor de liefhebber zó aanstekelijk dat ook het grote publiek meteen bij de spreekwoordelijke lurven gepakt wordt. Met hun eigen werk pretenderen The Soul Snatchers niet de soul te hebben uitgevonden, evenmin proberen ze hem opnieuw uit te vinden; ze hébben hem… en ze willen hem maar al te graag delen!