Black Radio naar DJS

Op vrijdag 11 maart speelt in Jazzpodium DJS Black Radio. Deze gelegenheidsformatie rondom leadzangeres Manuela Nelom heeft een passie voor blues en soul. Met drie zangeressen, gitarist, toetsen, drums en twee blazers schenkt deze achtkoppige band een heerlijke soul-en bluescocktail waarbij dansbaarheid en plezier vooropstaat.

De beste klassiekers komen voorbij en creëren een feest der herkenning. Van Nina Simone tot Amy Winehouse, met bijvoorbeeld een zijstapje naar Bob Marley en dan weer door naar Stevie Wonder of Aretha Franklin.
Manuela Nelom is de in Malaga wonende leadzangeres die met de solide backing vocals van haar zus Astrid en vriendin Mary haar korte verblijf in Nederland opluistert met een aantal exclusieve optredens, ondersteund door een veelzijdige band met vogels van diverse pluimage.

Bezetting: Manuela Nelom, Astrid Nelom, Mary de Fretes – zang, Sammy de Fretes – drums,
Jan van der Lugt – bas, Paul de Kruyff – gitaar, Giba Feraz – toetsen, Mike Onyango – trompet, David Stam – bassaxofoon.