JazzZine presents: STUFF. in W2 Poppodium in Den Bosch!

STUFF.Maandag stonden de mannen van het Belgische STUFF. bij De Wereld Draait Door. Dit was aangezien ze met hun vernieuwende muziek diverse prijzen in de wacht hebben gesleept en natuurlijk omdat ze met hun legendarische live jamsessies en buitenaardse grooves enorm goede aandacht trekken. Op 24 maart staat STUFF. in W2 Poppodium in Den Bosch.

STUFF. is een Belgische underground electro-funkband ontstaan uit de jam-scene in Gent. De vijfkoppige instrumentale band brengt een cross-over tussen hiphop, jazz, future funk, beat en elektronica die te vergelijken is met de muziek van Jaga Jazzist, Amon Tobin en Flying Lotus. Sferen vanuit de jaren ’70, ’80 en 90’s komen veelvuldig voorbij.

Een buitengewoon uitzonderlijke band waarbij iedereen gelijktijdig soleert en er toch nooit iemand een solo speelt. Dat is wat de energie die vrijkomt tijdens een liveshow van STUFF. zo bijzonder maakt. Niet gek dus dat ze onlangs in maar liefst 5 categorieën werden genomineerd voor de MIA’s, de Belgische variant van de Edisons / Grammy’s.

JazzZine is zo overtuigd dat STUFF. het gaat maken dat we er voor hebben gekozen om dit concert te adopteren. Vandaar: JazzZine presents: STUFF. 24 maart in W2 Poppodium. Kaarten gaan snel dus wees snel!

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *