One Of A Kind nieuwe single Sarah-Jane

unnamed (1)Soulzangeres Sarah-Jane releaset 12 februari One Of A Kind via Dox Records. Deze song weerspiegelt een relatie en alles wat daarbij komt kijken.

Hoe vaak komt het voor dat je de mensen om je heen voor lief neemt, of vergeet alles uit het leven te halen en je dierbaren te koesteren omdat morgen niet beloofd is? Sarah-Jane herinnert je met haar nieuwe single One Of A Kind even aan die ene persoon waar je tegen uitviel of de wind van voren gaf terwijl hij of zij het goed bedoelde. Die persoon die je soms achter het behang wilt plakken, maar waarbij je op datzelfde moment beseft dat hij of zij je heeft geholpen het op te hangen.

Op dezelfde dag van haar release verschijnt de remix van haar vorige single Letter To The Moon, een productie van dj en producer duo Calcanda.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *