Bobby Previte & The Visitors naar Wilhelmina

unnamedDrummer Bobby Previte is een New York downtown jazzmusicus van het eerste uur. Hij weet steeds de nieuwe generatie aan zich te binden. Zo kwam hij een aantal jaar geleden Cuong Vu en Andrew D’Angelo presenteren aan Europa. In deze nieuwe band, “The Visitors” genaamd, vinden we de nodige “ new young guns on the New York scene”. Wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal spelen in Previte’s big band “Voodoo Orchestra North”. Verder spelen de diverse bandleden in jazz-, funk-, freakfolk-, dubreggae-, doommetal- en improrock-bands. Waarmee maar gezegd wil zijn: dit is jazz, maar toch niet bepaald door een doorsnee-jazzbandje.

Bobby Previte & The Visitors speelt maandag 1 februari om 21:00 uur in Wilhelmina in Eindhoven.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *