Level 42, Simply Red, Jill Scott, Chick Corea, Snarky Puppy en meer naar North Sea Jazz 2016

North Sea Jaz NSJNorth Sea Jazz Festivaldirecteur Jan Willem Luyken heeft zojuist de eerste namen bekendgemaakt voor het Port of Rotterdam North Sea Jazz Festival 2016. Onder anderen The Roots, Gregory Porter, Jill Scott en Simply Red komen naar het festival dat dit jaar voor de 41e maal plaatsvindt. Ook staan onder anderen Snarky Puppy, Level 42, Diana Krall en Chick Corea (die zijn 75e verjaardag viert met een ‘75th Birthday Celebration Homage To Hero’s (Acoustic And Electric)’), Walter Trout, Sabrina Starke, Branford Marsalis Quartet featuring special guest Kurt Elling, Christian Scott en Steps Ahead op het festival, dat dit jaar op 8, 9 en 10 juli in Ahoy, Rotterdam zal plaatsvinden.

PORT OF ROTTERDAM NORTH SEA JAZZ FESTIVAL 2016

Vrijdag 8 juli: o.a. The Roots, Diana Krall, Buddy Guy, Snarky Puppy, Antonio Sanchez and Migration, Christian Scott aTunde Adjuah Presents Stretch Music

Zaterdag 9 juli: o.a. Level 42, Steps Ahead Reunion World Tour featuring Mike Mainieri, Eliane Elias, Donny McCaslin, Marc Johnson, and Billy Kilson, Branford Marsalis Quartet featuring special guest Kurt Elling, Anderson Paak, Sabrina Starke

Zondag 10 juli: o.a. Simply Red, Jill Scott, Gregory Porter, Walter Trout, Chick Corea 75th Birthday Celebration Homage To Hero’s (acoustic and electric), Scofield Mehldau Guiliana, Colin Stetson & Sarah Neufeld