Jazztip: Eric Vloeimans’ Gatecrash in Wilhelmina in Eindhoven

EricVloeimansEric Vloeimans is als trompettist, bandleider en componist in eigen land maar ook ver daarbuiten geliefd. Zo toerde hij eerder dit jaar in de Verenigde Staten en bracht hij een liveopname uit van een sessie in Yoshi’s Jazz Club in Oakland, Californië. Hij behoort al even tot de top van de Europese jazz. Samen met zijn elektrische band Gatecrash, met kersverse Buma Boy Edgar Prijs-winnaar Jeroen van Vliet op toetsen en voor deze avond met speciale gast gitaartalent Jorrit Westerhof (door Vloeimans uitgekozen voor een tournee met het Noord Nederlands Jeugd Orkest in 2013), tourt hij momenteel langs de Nederlandse zalen.  Met  hypnotiserende jazzfunk tot gloedvolle ballads en krachtige solo’s pakt Vloeimans en zijn band zoals we van hem gewend zijn, flink uit.

Vanavond staat Eric Vloeimans met zijn Gatecrash in Café Wilhelmina in Eindhoven.

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *