Nederlands Studenten Jazz Orkest naar PopEi

Nederlands studenten jazz orkestDonderdag 17 december staat het Nederlands Studenten Jazz Orkest in PopEi. Samen met Berenice van Leer (Kraak & Smaak/Wicked Jazz Sounds) en Nils Davidse (Handsome Poets) steken zij de jazz in een modern jasje. Hits van dit moment, gespeeld door 30 swingende studenten!

Het Nederlands Studenten Jazz Orkest (NSJO) is een jonge en enthousiaste band geheel bestaande uit studenten. Twee weken lang zetten 30 studenten alles opzij om vol met de muziek bezig te gaan en een knallende tour neer te kunnen zetten. Met solisten Berenice van Leer (Kraak & Smaak/Wicked Jazz Sounds) en Nils Davidse (Handsome Poets) geven zij dit jaar een spetterende show waarin de combinatie wordt gezocht tussen de beats van de hedendaagse elektronische muziek en elementen uit de jazz- en soulmuziek.