Paradox test nieuw geluidssysteem met Harmen Fraanje & Anton Goudsmit

unnamedParadox heeft voor het eerst in ruim 25 jaar een nieuw geluidssysteem aangeschaft… En dat moet natuurlijk aan een goede soundcheck onderworpen worden. En dus zijn voor de jazzsessie van dinsdag 1 december twee van Neerlands beste muzikanten uitgenodigd…

Om het systeem grondig te beproeven komen de fantabuleuze pianist Harmen Fraanje en Neerlands gekste gitarist Anton Goudsmit de sessie openen met een minioptreden van hen als duo. Dit is tegelijk mooi een voorproefje op de plaat die zij binnenkort samen gaan opnemen.

Daarna gaat de sessie open voor andere aanwezige musici; voor hen een uitgelezen kans om met 2 Nederlandse jazztoppers het podium te delen. Neem je instrument mee, kom naar Paradox, stap op dat podium en ga lekker spelen. Het wordt beslist een unieke ervaring en de entree is gratis.

De jazzsessie met Harmen Fraanje en Anton Goudsmit is op dinsdag 1 december. De zaal is open vanaf 19:30 en het begint om 21:00 uur in Paradox